Interactieve Wereldbol

Clementoni Globe interactief. Deze prachtige interactieve wereldbol heeft een volledig nieuw design en is optisch leesbaar door de meegeleverde sprekende pen.

Meer details

79,50 € incl. BTW

 • Clementoni Globe interactief. Deze prachtige interactieve wereldbol heeft een volledig nieuw design en is optisch leesbaar door de meegeleverde sprekende pen. Kinderen kunnen de wereld ontdekken en krijgen veel informatie over de continenten, landen, hoofdsteden, gebieden, bevolking, valuta, taal, grondgebied, onderzoekingen, tijdzone, wist-je-datjes, lokale producten, nationale hymnes. 

  Met meer dan 500 vragen verdeeld in 3 moeilijkheidsgraden om de opgedane kennis te testen. Het nieuwe ontwerp met superieure geluidskwaliteiten meer dan drie uur van audio-informatie leert je allerlei weetjes en muziek uit de hele wereld. 

  Met de nieuwe app, te downloaden via de site, kan het kind de virtuele realiteit ervaren: met een tablet of smartphone op de wereld van de dieren, monumenten, culturen en vele bezienswaardigheden uit de hele wereld inzoomen. Een totaal nieuw ontwerp van een prachtige, pratende interactieve wereldbol.
  Specificaties
  Artikelcode:1030478
  Afmeting:wereldbol 39 x 24,1 cm
  Benodigde batterijen:2x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
  Geschikt voor:Vanaf 7 jaar
  EAN code:8005125666577

30 andere producten in dezelfde categorie