Bouwsetje van een leuke kleine race auto met zonnecel Bekijk groter

Engino Inventor, 90in1

1899992-TT

Ontdek je kwaliteiten als uitvinder met deze gemotoriseerde constructieset van Engino. Maak in totaal 90 verschillende leerzame constructies, bijvoorbeeld een katapult, een spaceschip of een hijskraan.

Meer details

69,00 € incl. BTW

  • Ontdek je kwaliteiten als uitvinder met deze gemotoriseerde constructieset van Engino. Maak in totaal 90 verschillende leerzame constructies, bijvoorbeeld een katapult, een spaceschip of een hijskraan. Laat je voertuigen tot leven komen met de bijgeleverde motor op batterijen. Met deze set leer je alles over paralelle verbanden, hefboomeffecten en andere belangrijke constructiewetten.

    Het inventieve kliksysteem zorgt er voor dat de onderdelen gemakkelijk te bevestigen zijn. Met de handige demontagetool haal je de voertuigen zorgvuldig weer uit elkaar, zodat je er extra lang plezier van de onderdelen hebt! Inclusief instructieboekje met 4 uitgewerkte modellen. Daarnaast heb je toegang tot interactieve 3D instructies van alle 90 mogelijkheden via de website of met de ENGINO 3D Viewer app voor Android, iOs en Windows. Batterijen niet inbegrepen.v

30 andere producten in dezelfde categorie