fischertechnik BlueTooth Smart Beginner Set

540586

Complete startersset voor kinderen van 8+. Met meer dan 380 bouwdelen en met behulp van sensoren (fototransistors, schakelaars) en uitvoerende elementen (XS Motoren, lichtsluizen LED's) kunnen kinderen (12+) makkelijk te begrijpen modellen

Meer details

179,00 € incl. BTW

  • Complete startersset voor kinderen van 8+. Met meer dan 380 bouwdelen en met behulp van sensoren (fototransistors, schakelaars) en uitvoerende elementen (XS Motoren, lichtsluizen LED's) kunnen kinderen (12+) makkelijk te begrijpen modellen zoals een handendroger, carrousel, toegangspoorten, lopende band met stansmachine alsmede rupsvoertuigen bouwen.De 'BT Smart Controller' met 4 ingangen voor sensoren en 2 uitgangen voor motoren of lampen beschikt over een USB-poort en een Bluetooth 4.0 gateway. De benodigde software, ROBO Pro light is te downloaden en maakt het mogelijk om snel, duidelijk en makkelijk de modellen te programmeren. Daarbij is het mogelijk om te programmeren via een app op de tablet.Het uitvoerige didactische begeleidingsmateriaal wat beschikbaar is via het fischertechnik e-learning-Portal ondersteund het leerproces van de kinderen en maakt het programmeren makkelijk te begrijpen.

    Inclusief: BT Smart Controller besturing (USB-Poort/Bluetooth 4.0 (Low Energy) Gateway), Besturing-Software ROBO Pro Light (System: Windows 7*, 8, 10/Tablet), 2x XS Motor, 2x Lichtsluis LED, 2x Fototransistor, 2x Schakelaar en batterijhouden voor 9V-Blok (Batterij niet bijgeleverd).* Voor Windows 7 is een geschikte Bluetooth 4.0 Stick/dongle benodigd.

16 andere producten in dezelfde categorie