Bekijk groter

Smart Bench

Straatmeubilair is een eenvoudige toegang tot een wereld van slimme steden. Een relatief eenvoudig ogend product, maar met een enorm gebruikspotentieel, wordt een bank op zonne-energie geleverd met meerdere functies:

Meer details

4 174,50 € incl. BTW

Minimale afname van het product is 5

  • Onze slimme bank heeft ingebouwde sensoren voor het verzamelen en analyseren van gegevens, waarbij informatie wordt verzameld over, bijvoorbeeld, het aantal bankgebruikers, de bruikbaarheid van verschillende componenten en atmosferische omstandigheden. Bovendien kunnen bankeigenaren eenvoudig de instellingen op het dashboard wijzigen.

    Door het eenvoudige ontwerp en de handige afmetingen kan Steora overal, buitenshuis en binnenshuis worden geïnstalleerd.

    Een relatief eenvoudig ogend product, maar met een enorm gebruikspotentieel, wordt een bank op zonne-energie geleverd met meerdere functies: een draadloos oplaad pad en oplaadpoorten voor bekabelde telefoons en andere slimme apparaten, nachtverlichting, energiebesparende hoofdcontroller, gegevensverzameling, enz.

    Onze slimme bank heeft ingebouwde sensoren voor het verzamelen en analyseren van gegevens, waarbij informatie wordt verzameld over, bijvoorbeeld, het aantal bankgebruikers, de bruikbaarheid van verschillende componenten en atmosferische omstandigheden. Bovendien kunnen bankeigenaren eenvoudig de instellingen op het dashboard wijzigen.

    Door het eenvoudige ontwerp en de handige afmetingen kan Steora overal, buitenshuis en binnenshuis worden geïnstalleerd.

8 andere producten in dezelfde categorie