Engino STEM Mechanics - Wet van Newton

Ontdek Engino STEM, Leer alles over Sir Isaac Newtons bewegingstheorieën. Hij is uitgeroepen tot werelds meest invloedrijke wetenschapper.

Meer details

28,50 € incl. BTW

 • Ontdek Engino STEM, Leer alles over Sir Isaac Newtons bewegingstheorieën. Hij is uitgeroepen tot werelds meest invloedrijke wetenschapper. Zijn bewegingstheorieën zijn alle gebaseerd op dagelijkse situaties. Leer en test zaken als kinetische en potentiële energie. Maak de 8 verschillende modellen zoals de ballistische katapult, door een ballon aangedreven vliegtuig, een dragster-auto, een windmolen aangedreven door de zwaartekracht. Gebruik het (Engelstalige) instructie boekje om de verschillende modellen te bouwen (Nederlandse versie kun je downloaden van het web) of via de schitterende app Engino KidCad. In het 42-pagina tellende boek vind je veel informatie over de geschiedenis en de wetten van Newton. Via vragen test je of je de stof begrepen hebt. Het Engino bouwsysteem zorgt dat je snel en makkelijk alle modellen kan bouwen en weer kan afbreken.
  De bouwelementen zijn in Cyprus geproduceerd en gemaakt van ABS kunststof. Dit bouwsysteem is echt uniek in zijn eenvoud. Met 13 onderdelen kan je alles maken.
  Specificaties
  Artikelcode:1820069
  • 22-pagina's tellend Nederlands boekje met de theorie, de experimentele activiteiten, quiz en bouwinstructies.
  • Er zijn 8 modellen te bouwen
  • Aanbevolen leeftijd: 8+
  • 3D interactieve instructies om op uw slimme apparaat te downloaden.
  • Afmeting doos: 37 cm x 28 cm x 5,5 cm

23 andere producten in dezelfde categorie