Robotron Robotica Mechanic

ROB001

De Robotron Mechanic robotica set, leef je uit met deze instap set voor creativiteit en uitdaging.

Meer details

59,00 € incl. BTW

 • De Robotron Robotica Mechanic is de instap set om kinderen vanaf 6 jaar kennis te laten maken met de bouwsets van Robotron en Educatieve Robotica. Het opent de deur naar robot wetenschap voor alle kinderen.

  De set laat kinderen zien en begrijpen hoe robots werken en helpen kinderen om meer te leren over robotbouw, met de onderdelen (tandwielen, hefbomen, katrollen, assen, motoren etc) leren kinderen om zelf ontworpen én functionele machines te bouwen.

  Deze set biedt een stap-voor-stap methode aan voor kinderen om mechanische beweegbare objecten te maken die al dan niet aangedreven worden door middel van een motor met een eenvoudige aan / uit schakelaar.

  De set bestaat uit een diverse bouwdelen, één motor, één batterijhouder en één werkboek (Engels) met instructies om 10 modellen te maken die lopen, kruipen en rollen.

  Te maken modellen:

  1. Libelle vlieg / Uil
  2. Elastiek pistool
  3. Katapult
  4. Rubberen band fiets
  5. Grijper
  6. Helikopter
  7. Don Quichot
  8. Sport auto
  9. Adelaar robot
  10. Dansende kikker

  Natuurlijk kunnen kinderen ook vanuit hun eigen fantasie eindeloze robots, machines en andere modellen bouwen.

  Het Werkboek en de Onderwijs Handleiding bieden onderwijsondersteuning en ideeën voor de activiteiten om te helpen bij de bouw, mechanica, elektronica, beweging en het oplossen van technische uitdagingen.

  Bijzonderheden

  • Het educatieve werkboek (Engelstalig).
  • Baterijen AAA worden niet meegeleverd.
  • Voor de leeftijd 6+ 
  Afmeting doos; 28 x 21 x 7 cm

  Tip: Plaatst eerst de batterijen in de batterijhouder voor dat u het model maakt!

  De handleidingen die geschikt zijn voor leerlingen vanaf groep 7 bestaan uit eenvoudig Engels. Wij hebben dan ook gemeend om deze zo te laten en niet te vertalen, op deze manier worden zowel de Engelse vaardigheid als de Techniek onder de aandacht gebracht.

30 andere producten in dezelfde categorie