Robotron Robotica Smart

ROB002

De Robotron Robotica Smart set, leef je uit met deze robot set voor nog meer creativiteit en uitdaging.

Meer details

109,00 € incl. BTW

 • De Robotron Robotica Smart is een set voor de wat oudere kinderen vanaf 7 jaar kennis te laten maken met Educatieve Robotica. Het opent de deur naar robot wetenschap voor alle kinderen.

  De set laat kinderen zien en begrijpen hoe robots werken en helpen kinderen om meer te leren over robotbouw, met de onderdelen (tandwielen, hefbomen, katrollen, assen, motoren, sensoren etc) leren kinderen om zelf ontworpen én functionele machines te bouwen.

  De set bestaat uit diverse bouwdelen, één pre-programmeerbare processor, twee motoren, diverse sensoren, één draadloze afstandsbediening en één werkboek ( engels ) met instructies om 10 intelligente op afstand bestuurbare robots te maken.

  Te maken modellen

  1. Schommel carrousel
  2. Fiets robot
  3. Race auto
  4. Vliegtuig
  5. Windmolen robot
  6. Botsauto
  7. Kever auto
  8. Kraan robot
  9. Buldog robot
  10. Menselijke robot

  Natuurlijk kunnen kinderen ook vanuit hun eigen fantasie eindeloze robots, machines en andere modellen bouwen die allemaal met de voorgeprogrammeerde controller en door middel van de draadloze afstandsbediening kunnen worden bediend.

  Het Werkboek en de Onderwijs Handleiding bieden onderwijsondersteuning en ideeën voor de activiteiten om te helpen bij de bouw, mechanica, elektronica, beweging en het oplossen van technische uitdagingen.

  Tip: Plaatst eerst de batterijen in de batterijhouder voor dat u het model maakt!

  De handleidingen die geschikt zijn voor leerlingen vanaf groep 7 bestaan uit eenvoudig Engels. Wij hebben dan ook gemeend om deze zo te laten en niet te vertalen, op deze manier worden zowel de Engelse vaardigheid als de Techniek onder de aandacht gebracht.

30 andere producten in dezelfde categorie