Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. Het is belangrijk kinderen zo vroeg mogelijk te stimuleren duurzaam te leven. Zij hebben immers de toekomst en zullen straks de vruchten plukken van een duurzaam beleid. Gangbare energiebronnen raken op en zijn erg vervuilend. Alternatieve, duurzame energiebronnen hebben de toek...

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. Het is belangrijk kinderen zo vroeg mogelijk te stimuleren duurzaam te leven. Zij hebben immers de toekomst en zullen straks de vruchten plukken van een duurzaam beleid. Gangbare energiebronnen raken op en zijn erg vervuilend. Alternatieve, duurzame energiebronnen hebben de toekomst, zijn onuitputtelijk én schoon.

SolarToys heeft een aantal aantrekkelijke sets rondom het thema Duurzame Energie namelijk solarsets, windenergie, waterkracht, opwindmotor.

SolarToys heeft een aantal aantrekkelijke sets rondom het thema Duurzame Energie namelijk solarsets, windenergie, waterkracht, opwindmotor.
Kijk eens naar onze >> Engino Solar sets deze zijn uitwisselbaar met alle andere Engino sets.

Om binnen gebruik te maken van de zonnecel is het nodig om een 60 Wat lamp op ongeveer 15 cm boven de zonnecel te houden.

Om de set met waterkracht ook binnen te kunnen gebruiken zonder dat alles nat wordt, kan ook i.p.v. water lucht gebruikt worden. Het effect is wat lager, omdat water niet samengedrukt kan worden en met water daardoor meer kracht gebruikt kan worden. Het leren over dit principe zal er niet minder om zijn.

Meer

Duurzame Energie Er zijn geen producten in deze categorie.