SolarToys ontwikkelt speelgoed op zonne-energie, evenals experimentele en ambachtelijke kits. Kwaliteit "Made in Germany" - Massief hout en krachtige zonnecellen geven de producten hun uitstekende eigenschappen voor spelen, knutselen, experimenteren, leren en decoreren. Het spectrum reikt van een zonnestraal voor de kleintjes tot eenvoudige en m...

SolarToys ontwikkelt speelgoed op zonne-energie, evenals experimentele en ambachtelijke kits. Kwaliteit "Made in Germany" - Massief hout en krachtige zonnecellen geven de producten hun uitstekende eigenschappen voor spelen, knutselen, experimenteren, leren en decoreren. Het spectrum reikt van een zonnestraal voor de kleintjes tot eenvoudige en meer complexe modelsets, tot experimenten met zonne-energie voor tieners en volwassenen.
Speelgoed gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals hout is milieuvriendelijk en tegelijkertijd onschadelijk voor de gezondheid. De zonnepanelen leveren elektronische energie zonder de noodzaak voor resource-intensieve batterijen. Verras je kinderen en ontgrendel de technologie van morgen!

Meer

Houten bouwmodellen op zonne-energie Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 16 items