Experimenteerset Zonne-energie-assistent NEW GENERATION Bekijk groter

Experimenteerset Zonne-energie-assistent NEW GENERATION

80004

Zonnemodules zijn intussen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De zonne-energie-assistent „NEW GENERATION“ laat zien, wat er tegenwoordig met de fotovoltaïek-techniek allemaal mogelijk is.

Meer details

24,95 € incl. BTW

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

 • Zonnemodules zijn intussen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. De zonne-energie-assistent „NEW GENERATION“ laat zien, wat er tegenwoordig met de fotovoltaïek-techniek allemaal mogelijk is. Toepassingsgebieden als eilandinstallaties of netgekoppelde systemen worden uitgelegd. Maar ook actuele onderwerpen zoals volgsystemen of opstaande constructies worden experimenteel onderzocht.
  Het handboek van 24 pagina's geeft uitvoerige informatie over de stand van de techniek en bovendien over interessante experimenten op het gebied van fotovoltaïek. Meetwaarden kunnen optisch of met behulp van een optionele multimeter geregistreerd worden. - Vanaf 10 jaar -
  Inhoud:
  2 monokristallijne zonnecellen, een zon-volgsysteem en een opstaande constructie van hout, leidingen met krokodil klemmen, een motor op zonne-energie, folies, een handboek en nog veel meer.

  LET OP!
  - Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar, verstikkingsgevaar door inslikbare kleine onderdelen.
  - Uitsluitend voor kinderen boven de 8 jaar. Gebruik alleen onder toezicht van volwassenen. Vóór het gebruik de aanwijzingen doorlezen, in acht nemen en binnen handbereik houden om ze nogmaals door te kunnen lezen.

15 andere producten in dezelfde categorie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...