Kinderen leren spelenderwijs kennis maken met duurzame energie.

Onze zon is een gratis energie centrale voor al onze behoeften, we moeten deze echter nog wel omzetten naar een bruikbare vorm. Een van de meest moderne technologieën om zonne-energie te benutten is het gebruik van foto voltage cellen, vooral wanneer zonne-energie moet worden omge...

 Kinderen leren spelenderwijs kennis maken met duurzame energie.

Onze zon is een gratis energie centrale voor al onze behoeften, we moeten deze echter nog wel omzetten naar een bruikbare vorm. Een van de meest moderne technologieën om zonne-energie te benutten is het gebruik van foto voltage cellen, vooral wanneer zonne-energie moet worden omgezet in elektriciteit.

Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. Het is belangrijk kinderen zo vroeg mogelijk te stimuleren duurzaam te leven. Zij hebben immers de toekomst en zullen straks de vruchten plukken van een duurzaam beleid. Gangbare energiebronnen raken op en zijn erg vervuilend. Alternatieve, duurzame energiebronnen zoals zon wind en waterstof hebben de toekomst, zijn onuitputtelijk én schoon.

SolarToys heeft een aantal aantrekkelijke sets rondom het thema Duurzame Energie namelijk solarsets, windenergie, waterkracht, opwindmotor.

Om binnen gebruik te maken van een zonnecel is het nodig om een 60 Wat gloeilamp ( geen LED lamp ) op ongeveer 15 cm boven de zonnecel te houden.

Meer

Zonne-Energie Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 16 items